Линовицька громада
Чернігівська область, Прилуцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба зайнятості розпочала підготовку кадрів до наступного опалювального сезону

Дата: 23.05.2022 13:57
Кількість переглядів: 192

Служба зайнятості розпочала підготовку кадрів до наступного опалювального сезону

 

Причому як для роботодавців, так і для шукачів роботи, ця послуга цілком безкоштовна. Переконатися в цьому вже сьогодні мають змогу три підприємства, а саме: ТП «Прилукитепловодопостачання» АТ «Облтеплокомуненерго» та ТОВ «Ніжин ТеплоМережі».

Робота операторів та кочегарів котелень зазвичай має сезонний характер. Тому роботодавці ще до початку опалювального сезону звертаються за кадрами до обласної служби зайнятості. Для оперативного укомплектування таких вакансій служба зайнятості, як правило, завчасно організовує професійне навчання безробітних. Таким чином, шукачі роботи здобувають знання та навики, а роботодавці - отримують професійні кадри.

Підготовка операторів котелень цього року стартувала з Ніжина, Прилук та Корюківки. П’ять безробітних, які перебувають на обліку у службі зайнятості, 17 травня розпочали навчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Протягом 4 місяців вони навчатимуться за дистанційною формою з онлайн-підключенням педагогів. Вивчатимуть технічні характеристики опалювальних котлів, їх будову, порядок експлуатації та обслуговування, навчаться відстежувати справність котельних установок, дотримуватись запобіжних заходів. Адже у процесі роботи їм доведеться стежити за показниками приладів, температурою пару та рівнем води, а у разі несправності котла – оцінювати ступінь небезпеки та вживати відповідні заходи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь