з/п

Найменування,
технічні характеристики

кількість

Одиниця
виміру

1

Чечевиця

70

кг

2

крупа манна

300

кг

3

рис

500

кг

4

крупа гречана

1000

кг

5

крупа ячнева

80

кг

6

пшоно

200

кг

7

горох

250

кг

8

булгур

400

кг

9

крупа кукурудзяна

50

кг

10

борошно

300

кг

11

крупа овсянка

50

кг

12

крупа перлова

60

кг

13

Огірки

250

кг

14

Помідори  

150

кг

15

Капуста   рання

300

кг

16

Капуста   білокачанна

1000

кг

17

Капуста   пекінка

280

кг

18

Капуста   червонокачанна

100

кг

19

Перець   болгарський

105

кг

20

Цибуля молода

80

кг

21

Цибуля

500

кг

22

Морква молода

80

кг

23

Морква стара

400

кг

24

Столовий буряк

500

кг

25

Картопля стара

2800

кг

26

Картопля молода

600

кг

27

Квасоля

40

кг

28

Лимони

130

кг

29

Яблука

550

кг

30

Банани  

360

кг

31

Мандарин

260

кг

32

Апельсин

260

кг

33

Виноград

50

кг

34

Персик

110

кг

35

Слива 

50

кг

36

Груша

50

кг

37

Ківі

50

кг

38

Абрикоси

50

кг

39

Черешня

60

кг

40

Чорнослив

35

кг

41

Родзинки

50

кг

42

Курага

35

кг

43

Сушка фруктова  

140

кг

44

лавровий лист 20гр

110

шт

45

перець мелений 20гр

200

шт

46

ваніль 10гр

600

шт

47

куркума 10гр

190

шт

48

гвоздика 10гр

50

шт

49

кориця 20гр

60

шт

50

чебрець сухий

20

шт

51

коріандр 20гр

30

шт

52

орегано 10гр

20

шт

53

мускатний горіх 10гр

50

шт

54

лимонна кислота 25гр

200

шт

55

сухарі панірувальні  200гр

190

шт

56

сухі дріжді  11гр

85

шт

57

сода 300гр

10

шт

58

крохмаль 200гр

28

шт

59

сіль йодована 1кг

100

шт

60

сіль 1кг

150

шт

61

Паприка 50гр

43

шт

62

Сухий кріп 8гр

50

шт

63

Кмин 15гр

30

шт

64

Часник сушений 20гр

95

шт

65

Сушений імбирь 15гр

30

шт

66

Оцет 925мл

150

шт

67

Насіння соняшника очищене 50гр

30

шт

68

Риба  свіжоморожена (хек)

1000

кг

69

Риба  свіжоморожена (філе сома)

150

кг

70

Скумбрія свіжоморожена

20

кг

71

Горошок  консервований

165

шт

72

Кукурузка  консервована

150

шт

73

Ікра  кабачкова 0.5л

100

шт

74

Сік 1л

800

шт

75

Олія 1л

1000

шт

76

Яйця

18000

шт

77

Цукор

1000

кг

78

печиво 1кг

310

кг

79

Печиво Марія 1кг

250

кг

80

Чай  чорний

170

шт

81

Чай  каркаде 70гр

70

шт

82

Какао 100гр

147

шт

83

Ячмінна  кава 100гр

100

шт

84

Томатна  паста 0,5л

380

шт

85

Повидло

185

кг

86

Квашена капуста

130

кг

Додаткові вимоги:

  1. Якісні та кількісні параметри предмету закупівлі, порядок їх постачання повинні відповідати вимогам законодавства України, нормативно-правовим актам Кабінету Міністрів України.
  2. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", вказаному ДСТУ, ГОСТ, ТУ.
  3. Постачальник гарантує якість товару, згідно санітарно-технічних вимог, яка повинна відповідати найвищому рівню технологій і стандартів, існуючих в країні виробника на аналогічний товар та підтверджує її відповідними документами (якісне посвідчення, декларація виробника, висновки, тощо).
  4. Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника протягом дії договору за узгодженим графіком.
  5. Тара (картонні харчові коробки, поліетиленові харчові мішки, поліетиленові пакети та ін.), яка має бути використана для пакування та транспортування вказаного товару, повинна бути чистою, сухою, не зараженою сільськогосподарськими шкідниками та не повинна мати стороннього запаху. Вона повинна захищати предмет закупівлі від пошкоджень або псування під час перевезення (доставки).
  6. Постачальник здійснює поставку продукції спеціалізованим автомобільним транспортом з маркуванням "Продукти. Транспортні засоби, що будуть використовуватись для поставки харчових продуктів повинні бути чистими, утримуватись у належному стані, щоб забезпечити захист харчових продуктів від забруднення.
  7. Водій та експедитор та/або водій-експедитор, які/й супроводжують/є продукти в дорозі і виконують/є навантажувально-розвантажувальні роботи повинні/ен мати при собі особисту медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені спеціальним одягом (халатом, рукавицями).
  8. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
  9. Учасник повинен орієнтуватись на середньоринкові ціни на даний товар на момент подання пропозиції. Необґрунтоване заниження цін буде розцінено як поставка неякісного товару. Пропозиція учасника з необґрунтованим заниженням цін буде відхилена.
  10. Ціна за одиницю товару, що надана в складі тендерної пропозиції не повинна перевищувати середньостатистичну вартість товару встановлену відповідним органом, установою, організацією, яка уповноважена надавати відповідну інформацію щодо ціни товару на ринку. Учасник гарантує зменшення ціни на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін.
  11. Кожна партія харчових продуктів повинна супроводжуватись документами, що підтверджують безпечність та якість харчових продуктів, яка додається до кожної видаткової накладної. Гарантія якості має діяти протягом строку, встановленого виробником товару та вказаної на упаковці товару.
  12. Учасник обов’язково надає у складі своєї пропозиції Довідку у довільній формі на фірмовому бланку, з підписом та печаткою (у разі наявності) відповідно до чинного законодавства з інформацією по продукту (документальне підтвердження відповідності товарів цінової пропозиції) з детальним описом якісних та функціональних характеристик товару, його екологічної чистоти та країни походження у визначеній послідовності: назва; повна назва виробника; вид розфасовки (тара); основні характеристики; спосіб і термін зберігання.    
  13. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник.
  14. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам згідно вимог тендерної документації Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 12 год. 00 хв. заміняє на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником) Замовником складається акт (скарга) невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальника. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання договору.